Anunturi online gratuite

anunt24h.ro va permite sa cautati sau sa adaugati anunturi online

Creati-va un cont si puteti beneficia de optiunile pentru promovarea/gestiunea de anunturi online.

Cum functioneaza anunt24h.ro?

Vezi aici un scurt tutorial »

Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Autentificare
Recuperare parola
Categorii Anunturi
Cautare avansataCautare avansata
Curs valutar
Moneda 25/09 24/09 23/09
  EUR   4,8750 4,8722 4,8641
  USD   4,1874 4,1883 4,1529
  GBP   5,3319 5,3309 5,2908
  XAU   251,10 249,26 252,28

Sursa: BNR

Tutorial

1. Adauga anunturi

Cat costa sa adaug un anunt? Nimic. Se pot adauga oricate anunturi doriti, gratis. Adaugarea unui anunt se poate face foarte simplu:

a) Accesati optiunea Adauga anunt din meniul accesibil din orice pagina.

b) Completati campurile generale cu informatiile aferente anuntului e care vreti sa-l publicati. Atentie la campurile marcate cu *, acestea sunt obligatorii

c) Alegeti categoria si subcategoria in care se incadreaza anuntul dumneavoastra(subcategoriile sunt accesibile imediat ce a fost selectata o categorie).

d) Pentru a avea un anunt cat mai complet, v-am pus la dispozitie o serie de atribute specifice fiecarei categori. Astfel, spre exemplu la alegerea categoriei "Imobiliarea inchirieri" si a unei subcategoriei(ex: "Garsoniere") ve-ti avea la dispozitie o serie de atribute care odata completate, vor aparea in pagina de descriere a anuntului dumneavoastra.

e) Completati datele de contact. Este important sa completati corect datele de contact deoarece se vor afisa in pagina anuntului si va permite utlizatorilor sa va contacteze tefonic sau prin email.
Adresa email nu va fi facuta public.

f) Pozitia pe harta va permite afisarea anuntului dumneavoastra in rubrica "Harta anunturilor" si in pagina de descriere a anuntului. Locatia se face automat in functie de localitatea alesa si de adresa completata. In cazul in care locatia nu este exacta, puteti trage de pointerul de pe harta in pozitia dorita.

g) Adauga fotografii anuntului tau. Poti adauga pana la 10 fotografii. Este important sa adaugati cel putin o poza deoarece anunturile cu poze au un numar mai mare de vizualizari.

Salvati anuntul! Odata salvat, ve-ti primi un email pe adresa de email cu datele de acces la contul dumneavoastra de unde puteti edita, inactiva sau sterge anuntul.

sus^

2. Cauta anunturi

anunt24h.ro va pune la dispozitie mai multe metode de cautare a anunturilor, precum si un meniu accesibil pentru a naviga prin site.

Puteti naviga cu ajutorul meniului din stanga, alegeti categoria dorita si subcategoria dupa care puteti vizualiza lista de anunturi.

O metoda rapida de a cauta dupa un anumit termen, este campul de cautare din partea dreapta a meniului principal. Cautarea se face in toate anunturile dupa termenul introdus de dumneavoastra.

Daca doriti sa cautati dupa un anumit cuvant dar sa aveti si alte filtre cum ar fi: pret, categorie, oras etc, in partea stanga a siteului gasiti boxul "Cautare avansata".

Pentru o cautare avansata, care sa tina cont de toate filtrele puteti folosi formularul din pagina Cautare avansata

sus^

3. Vizualizarea si cautarea anunturilor pe harta

Daca doriti sa cautati anunturi din orasul dumneavoastra si sa vizualizati pozitia loar pe harta, accesati pagina Harta anunturi.

Implicit sunt afisate anunturi din Bucuresti ce fac parte din categoriile imobiliare vanzari si imobiliare inchirieri.

Pentru a filtra anunturile, alegeti orasul dumneavoastra(harta se va focaliza automat pe orasul dumneavoastra), limita de pret dorita, moneda si apasati butonul "filtreaza".

Pentru a cauta anunturile dintr-o anumita categorie, selectati/deselectati categoria dorita.

Pentru a afisa locatiile de interes din jurul anunturilor faceti click pe ceea ce va intereseaza.

sus^

4. Abonare la newsletter

Daca va abonati la newsletter veti primi zilnic email cu ultimile anunturi.

Va puteti abona la newsletter folosind boxul din coloana stanga "Newsletter" sau pentru o abonare mai avansata folositi formularul din pagina Abonare newsletter.

Daca nu mai doriti sa primiti newsletterul zilnic sau periodic, va puteti dezabona din pagina contului dumneavoastra.

sus^

5. Anunturi salvate

Aici va puteti creea liste cu anunturi care prezinta interes pentru dumneavoastra.

Puteti salva listele de anunturi, le puteti face publice si le puteti trimite prietenilor(url-ul fiecarei liste publice). Listele vor fi vizibile doar de cei carora le trimiteti link-ul aferent lor.

Pentru a crea o lista alegeti anuntul dorit(apasati linkul "selecteaza anunt" din pagina de descriere a anuntului) dupa care mergeti in pagina Anunturi salvate si salvati lista cu numele dorit. Trebuie sa fiti logat pentru a salva o lista!!!

Puteti sterge sau puteti face publica orice lista detineti.

Pentru a o trimite mai departe, odata facuta public o lista, se va afisa si url-ul specific listei. Puteti trimite url-ul oricui doreste sa vada lista de anunturi.

sus^

6. Contul meu

Dupa ce v-ati creat cont, va puteti modifica si completa datele personale.

Daca sunteti persoana juridica, puteti completa datele corespunzatoare companiei dumneavoastra, acestea se vor afisa in pagina anunturilor alturi de datele celui care a postat anunturile.

Este important sa completati corect si realist toate detale, deoarece ele vor permite utilizatorilor sa va contacteze.

sus^

7. Anunturile mele

Dupa ce adaugati unul sau mai multe anunturi, puteti avea acces la cestea din pagina "Anunturile mele"(in partea de sus a site-ului - trebuie sa fiti logat ca sa o accesati).

Puteti modifica continutul anunturilor, le puteti inactiva - acestea nu vor mai aprea pe site, le puteti sterge.

sus^
-
Ultimile
anunturi adaugate